Estrada DANIELA TRBOVIĆ

Možda se vjenčamo kad Oliver odraste, a ja sazrijem

Daniela Trbović često je zbog njegovih poslovnih obveza odvojena od svog životnog partnera Olivera Frljića, no kad su zajedno, žive kao da su u braku, piše Story

'I Lovro i ja voljeli bismo da je Oliver više tu, ali on je slobodnjak i radi ondje gdje ga zovu i gdje mu nude posao, tako da puno izbiva. Mora raditi s obzirom na to da ne živimo od naslijeđenog novca. Ali kada je tu, živimo kao trio, odnosno kad nam se Saša priključi, i kao četvorka. Fantastična četvorka', prokomentirala je Daniela Trbović život s Oliverom Frljićem za Story.

Zbog Oliverovog posla, njegova i Danielina veza često se svodi na daljinu. 'Zasad je prihvatljivo. Neke prijateljice kažu kako je to super, nema ga pa se zaželite, no ako mi se netko sviđa i ako ga želim, onda želim biti s njim. Ja sam tip za sve ili ništa', objasnila ne voditeljica.

Iako Oliver već tri godine živi s njom na istoj adresi, Daniela ne razmišlja o drugom braku. 'Živimo kao da smo u braku i ne znam što bi se promijenilo. Možda bih imala neki prsten i još jedan papir. Uz kredite i vjenčani list. I on je imao to iskustvo, pa ne znam… Možda jednog dana kad Oliver odraste, a ja budem zrela', zaključila je draga nam Daniela.

181106,179719,176505,160322
Daniela je prije Olivera gostovala u našem Sexpressu, što možete pogledati u nastavku:

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više