VRUĆA TAJNA

Michelle Pfeiffer priznala da joj je Johnny Depp seksi

09.05.2012 u 08:27

Bionic
Reading

Michelle Pfeiffer otkrila je u televizijskoj emisiji kako je Johnny Depp dugo bio na njezinom popisu najprivlačnijih muškaraca

Slavna glumica, koja glumi uz Deppa u novom filmu 'Dark Shadows', dala je ovu sočnu izjavu dok su promovirali svoj film u showu Ellen DeGeneres.

Ellen je pitala Michelle je li Depp ikad bio na njezinom popisu seksi muškaraca pa se Pfeiffer našalila: 'On je bio na mom popisu, ali sam na kraju morala s njim raditi.' Depp je reagirao: 'Ovdje postaje vruće.'

Depp je govorio o inspiracijama za svoje uloge pa je tako otkrio da je kreirajući lik Willyja Wonke u filmu 'Charlie i tvornica čokolade' razmišljao o jako napušenom američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu koji mu je bio inspiracija za lik.

'Edward Škaroruki kombinacija je ideje kako novorođenče vidi stvari i bezuvjetne ljubavi i čistoće mog psa. Ako negdje mogu pronaći trenutak nepoštovanja ili apsurda, upotrijebit ću ga u filmu, ponekad na užas redatelja', rekao je Depp.

Unatoč svojoj strasti za apsurd, Johnny tvrdi da bi radije progutao vreću dlaka, nego plesao pred kamerom. 'Toga se bojim najviše na svijetu. Radije bih progutao vreću dlaka', prenosi Daily Mail.