TROJE 'ZARAĆENIH' UŽIVO

Cigi i Ava se gotovo potukli u 'Studiju 45'!

08.05.2012 u 11:33

Bionic
Reading

Antonija Mandić je u sinoćnjoj emisiji 'Studio 45' na RTL-u 2 ugostila natjecatelje 'Survivora' Avu Karabatić, Nevena Ciganovića i Martinu Vrbos, no razgovor se s vremenom počeo 'zahuktavati'

Antonija Mandić u 'Studio 45' dovela je trojac koji je međusobno 'zaraćen'. Neven je ljut na Martinu jer ga je izbacila, a Ava je bijesna jer joj je Neven rekao da je glupa i prefrigana. Ipak, Neven i Ava su se pobrinuli za dobru zabavu.

Situacija se 'zakuhala' kada je Ava počela objašnjavati da je ona među natjecateljima bila najiskrenija i da je u Kostariku stigla bez prijatelja koje je otprije poznavala da ju štite. Na to se pobunio Neven jer smatra da je on bio jedan od onih koji se najviše zalagao za nju te ga je pogodilo što se Ava pravi žrtvom.

Misli da su njezine suze neiskrene jer je, kako kaže, njima samo željela pokazati ostalim natjecateljima 'Survivora' da želi ostati u šouu i plačem je molila da ju zadrže. 'Nevene, stvarno ne želim da ova emisija bude cirkus', rekla je Ava Nevenu ne želeći se dalje svađati.

Cigi joj je na to samo odgovorio: 'Onda se nisi trebala tako srediti', potkopavajući i dalje izbezumljenu Avu koja se samo željela objasniti. Inače, Ava svakodnevno pomno prati tko o njoj govori na ružan način pa je i Cigiju rekla kako joj je u životu nebitan i da netko tko je prefrigan ne može biti glup.

Tijekom emisije Cigi je potpuno besramno priznao što je ponio u Kostariku. 'Nosio sam dildo, ali netko mi ga je ukrao', zaključio je.