tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+11
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+15
Dubrovnik
+15

HOLIVUDSKI HEROJ

Dustin Hoffman spasio život potpunom strancu

Povremeno čujemo i poneku prizemnu vijest o nekoj od holivudskih zvijezda – poput ove da je Dustin Hoffman nazvao hitnu pomoć i tako spasio život potpunom strancu koji je dobio srčani udar u parku

Datum objave:
8.5.2012 7:00

Zadnja izmjena:
8.5.2012 8:46

Kad je 27-godišnji Sam Dempster osjetio bol u prsima i onesvijestio se nije ni znao da će mu život spasiti holivudska zvijezda Dustin Hoffman. Hoffman koji je trčao londonskim Hyde Parkom vidio je da je Dempster u lošem stanju i odmah nazvao hitnu pomoć.

Slavni 74-godišnji Hoffman ostao je uz Dempstera sve dok ambulantna kola nisu stigla i uspješno ga povratila među žive. Liječnici kažu da će se Sam Dempster u potpunosti oporaviti.

Dempster je u međuvremenu dobio malu spravicu koja mu šalje električni impuls u srce ako primijeti da je nastao nekakav problem.

182616,177327,147972,83366

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr