tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+3
Pula
+12
Rijeka
-
Zadar
+6
Split
+8
Dubrovnik
+8

HOLIVUDSKI HEROJ

Dustin Hoffman spasio život potpunom strancu

Povremeno čujemo i poneku prizemnu vijest o nekoj od holivudskih zvijezda – poput ove da je Dustin Hoffman nazvao hitnu pomoć i tako spasio život potpunom strancu koji je dobio srčani udar u parku

Datum objave:
8.5.2012 7:00

Zadnja izmjena:
8.5.2012 8:46

Kad je 27-godišnji Sam Dempster osjetio bol u prsima i onesvijestio se nije ni znao da će mu život spasiti holivudska zvijezda Dustin Hoffman. Hoffman koji je trčao londonskim Hyde Parkom vidio je da je Dempster u lošem stanju i odmah nazvao hitnu pomoć.

Slavni 74-godišnji Hoffman ostao je uz Dempstera sve dok ambulantna kola nisu stigla i uspješno ga povratila među žive. Liječnici kažu da će se Sam Dempster u potpunosti oporaviti.

Dempster je u međuvremenu dobio malu spravicu koja mu šalje električni impuls u srce ako primijeti da je nastao nekakav problem.

182616,177327,147972,83366

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr