POMIRILI SE

Princ Harry je opet u vezi s Chelsy?

06.05.2012 u 15:31

Bionic
Reading

Par je, navodno, nakon gotovo godinu dana obnovio romansu. Viđaju se tajno u kućama svojih prijatelja i na privatnim tulumima. Navodno su još uvijek jako zaljubljeni

Tijekom gotovo šestogodišnje veze princ Harry (27) i Chelsy Davy (26) triput su prekidali. Unatoč burnom odnosu, britanski mediji pišu da je par gotovo godinu dana nakon prekida obnovio romansu.

'Sastaju se u kućama svojih prijatelja i na privatnim tulumima. Chelsy viđa Harryja već tri tjedna, no ne voli govoriti o tome. Čini se da je riječ o vezi bez obaveza. Činjenica je da još jako privlače jedno drugo i nisu se prestali voljeti', otkrio je izvor.

Par je prekinuo nakon što je plavokosa Chelsy, koja želi postati odvjetnica, shvatila da ne želi živjeti kraljevskim načinom života. Kći imućnog zemljoposjednika je nakon prekida s princem u lipnju prošle godine započela vezu s Blaiseom Patrickom, no nedavno su, navodno, prekinuli jer je Chelsy svojoj ljubavi s princem odlučila dati još jednu šansu.

Princ se nedavno zabavljao na karaokama u londonskom klubu s Molie King (24), pjevačicom benda The Saturdays.

Grlili su se i šaputali si na uho, ali kući su otišli odvojeno. Prije zgodne plavuše koja nevjerojatno sliči holivudskoj zavodnici Sienni Miller, Harry je neko vrijeme bio s manekenkom Florence Brudenell-Bruce (26).

Harryjev glasnogovornik odbio je komentirati njegov ljubavni život.