Estrada KRILA DA JE ŽIDOVKA

Lijepa Mila otkrila detalje iz teškog djetinjstva

  • Autor: tportal.hr
  • 6.5.2012 14:43:01
  • 6.5.2012 13:40:11

Mila Kunis (28) danas je jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu, no manje je poznato to da se sa sedam godina preselila iz rodne Ukrajine u SAD. Nije znala engleski jezik i bojala se reći da je Židovka

Mila je otkrila manje poznate detalje o svom teškom djetinjstvu nakon što se njezina obitelj, kada je imala sedam godina, iz Ukrajine odlučila preseliti u Ameriku. Glumica kaže da je po cijele dane plakala jer nije znala engleski jezik.

'Plakala sam svaki dan. Nisam razumjela kulturu, nisam razumjela ljude. Roditelji su me odgojili tako da znam da sam Židovka. Cijelu moju obitelj je zahvatio holokaust. Moji djed i baka su uspjeli pobjeći, ali mnogi drugi nisu preživjeli', rekla je zvijezda filma 'Crni labud'.

Mila je s majkom Elvirom, ocem Markom i bratom Michaelom odlučila izgraditi novi život daleko od mržnje. Procjenjuje se da je u holokaustu u zemljama bivšeg SSSR-a stradalo između 700 i 750 tisuća Židova.

Jezičnu barijeru je savladala nakon što su je roditelji s devet godina upisali na satove glume. To se pokazalo dobrim potezom za glumicu koja je dvije godine kasnije dobila svoju prvu ulogu u seriji 'Days Of Our Lives'.

190693,189969 ,189913,188249
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više