ŽENA ZMAJ

Evo zašto je Antonija Blaće najveća faca Porina

05.05.2012 u 17:11

Bionic
Reading

Voditeljica Antonija Blaće napravila je pravi presedan. Prvi put u povijesti, nominacije za Porin prezentirat će netko s konkurentske televizijske kuće

Voditeljica Antonija Blaće napravila je pravi presedan. Prvi put u povijesti, nominacije diskografske nagrade Porin na državnoj televiziji objavit će netko s druge televizijske kuće.

Kako Antonija Blaće marljivo radi i s ekipom Narodnog radija, to joj je omogućilo pojavljivanje u prime timeu HRT-a, bez da je napravila transfer.

Zgodna Antonija doista samouvjereno vlada medijskim prostorom, pa će tako večeras biti u prime timeu HRT-a, dok je inače gledamo na RTL Televiziji dok vodi studijske emisije 'Survivora'.

Pitali smo je na generalnoj probi Porina kako to sve stiže.


'Zasad stižem… Nedavno sam shvatila da spavam samo četiri sata dnevno. Uglavnom, do te sam spoznaje došla kad sam se digla u pet ujutro kako bih stigla do Beograda, odradila sam emisiju, izašla sam i van, a kad sam došla ujutro na posao, shvatila sam da zadnja tri mjeseca spavam samo po četiri sata', rekla je Antonija, koja, čini se, i bez Kostarike proživljava Survivor.

'Ekipa iz Survivora za mene su male bebe', dodaje. Komentirala nam je i zgodnog Vladu
'Vlada je jako zgodan. No ja bih osobno voljela više sadržaja. On je, po gledateljicama, morao samo što češće završavati u kadru', smije se Tonka koja jedva čeka da se njezin dragi zaručnik Hrvoje vrati kući:

'Odbrojavam dane kad će mi se dragi vratiti. Križam dane, iako im se još ne zna točan broj. Križam ih samo zato da meni bude lakše. Na ljeto ćemo biti skupa, to je sigurno, a dotad imamo još koji susret', dodaje Antonija koja je ponosna na njega, što sam pere i kuha:

'On je jednostavno genijalan, a i pomalo je drugima gadljivo koliko smo sretni', našalila se Tonka