Estrada VI BIRATE!

Koja je najseksi među regionalnim ljepoticama?

  • Autor: I. T.
  • 7.5.2012 12:26:33
  • 7.5.2012 9:00:00

Na krilima regionalnih sapunica i realityja u posljednje su vrijeme na naše televizijske ekrane, internetske portale i u srca doletjele brojne regionalne ljepotice koje smo samo za vas odlučili okupiti na jednome mjestu

Kako od silne ljepote ne znamo kojim putem krenuti, odlučili smo, od samoga početka. Pionirka među regionalnim ljepoticama što su posljednjih godina zavladale našim srcima i (žutim stranicama) nesumnjivo je Katarina Radivojević koja je vladala hrvatskim prostorom i muškim glavama od 2009. do 2011. godine, za vrijeme 'Najboljih godina' u kojima je igrala.

Nakon klasika, bacamo se na aktualne sapunice i njihove regionalne ljepotice. Anja Alač, odnosno Ines Matošić Odak u 'Ruži vjetrova' već mjesecima ljubi i pati zbog dragog joj Marka, polako (ili brzo, kako već) uranjajući u srca muških gledatelja.

U 'Larinom izboru' 31-godišnja srpska glumica Jana Milić je u ulozi Jemenke Leile naslovnoj junakinji gotovo ukrala ljubljenog Jakova, svojim seksipilom napravivši opaku pomutnju i među gledateljima. Istoj se seriji nedavno pridružila kći našeg poznatog glumca Milana Štrljića, Iva Štrljić, 35-godišnja beogradska kazališna, televizijska i filmska glumica. Njena uloga nije fatalna poput Janine, već joj je televizijska dužnost postati prijateljica Dinkove žene Lidije, što joj neće biti problem na putu do vaših srca.

Nakon televizijskih bajki, vrijeme je da se posvetimo jednoj stvarnoj, odnosno reality bajki. Prije prošlogodišnjeg 'Big Brothera' za Soraju Vučelić znali su tek prijatelji i nešto šire. Iako iz šoua nije izašla kao pobjednica, Soraja je znalačkim odbacivanjem krpica i dobacivanjem sočnih mamaca medijima postala prvoklasna žuta zvijezda regije i naj Playboyeva zečica. Danas, godinu i nešto sitno nakon ulaska u BB kuću, Sorajin svaki korak i odgovarajuću mu vruću fotku prate svi regionalni i, jasno, hrvatski mediji.

Soraja nas je uvela u novu grupu regionalnih reality zvijezda koje pokušavaju, a dobrim dijelom i uspijevaju zavrtjeti glavama domaćih muškaraca željnih seksi ljepotica u dvije dimenzije. Riječ je o (barem) tri ljepotice iz 'Survivora'.

Prva u redu jednakih, Stanija Dobrojević drmala je 'Survivorom' dok nije izbačena, pokazujući kamerama i radosnim gledateljima sve što se pokazati može, od umjetno obogaćenih grudi do vrućih vježbi za stražnjicu. I nakon 'Survivora' Stanija koketira s medijima te nam se čini da bi, ako si da truda i volje, mogla dohvatiti slavu zvjezdane Soraje.

191403,189767,184007,181734
Zajedno s malo prije spomenutom srpskom zečicom, srca muškarčina u 'Survivoru' i pred televizorima osvojila je makedonska zečica Aleksandra Nakova koja sa Stanijom dijeli i diskvalifikaciju iz šoua.

Treća u regionalnom seksi trisu 'Survivora' je Kristina Bekvalac, mlađa sestra srpske pjevačice Nataše Bekvalac, koja se u 'Survivoru' ljubila (s Martinom), tukla (sa Stanijom), vrijeđala (opet Staniju) i u obilnim količinama pokazivala svoje seksi tijelo, što je nama, naravno, najvažnije.

Nakon izleta u reality vode, u ugodnoj se šetnji među top 10 regionalnih ljepotica vraćamo u njihovo prirodno okruženje – sapunicu. Posljednje ljepotice koje su ukrasile naše televizijske ekrane, Milena Marić i Sanja Jovićević, stižu iz crnogorske serije 'Budva na pjeni od mora'. Milena u seriji igra fatalnu Linu, fotomodel na zalasku karijere, ljubavnicu glavnog mafijoze u seriji i djevojku ucjenjivača istog tog mafijoze, dok Sanja glumi budvansku Juliju Bojanu Bačić.

Ljepotice su pred vama, izbor na vama. Uživajte!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više