Estrada MARTINA VRBOS

Kad sve zbrojim, smršavjela sam 500 kila!

Martina Vrbos uživala je na Cvjetnom trgu i otkrila nam kako je bilo u 'Survivoru' te planira li do ljeta skinuti još koju kilu

Martina Vrbos preživjela je 'Survivor', a mi smo je sreli na Cvjetnom trgu kamo je došla na promociju novog proizvoda 'Let's pizza'.

Na pitanje kako je bilo u 'Survivoru' kaže kako je već i zaboravila da je bila tamo. 'Iskustvo života. Osjećala sam se kao Tom Hanks, bio je to moj brodolom života. Uvijek kad gledaš neke filmove zamišljaš kako bi bilo da završiš na pustom otoku. Ja bih sigurno preživjela, makar 15 dana', rekla je pjevačica, ali je priznala kako je imala krize. 'Imala sam karakterne krize, dođu na vidjelo neke mane i vrline koje u nekim normalnim uvjetima ne vidiš, ali sve je to za čovjeka.'

Na pitanje kako komentira Nevenovu izjavu da je proračunata i da igra za pobjedu, odgovara kako više ne mari za te komentare. 'Mislim da svi koji su završili na otoku odbačenih imaju neke frustracije. Na kraju će šou pokazati jesam li ja igrala za pobjedu ili ne. Iznenadio me s tim svim pričama iako smo ostali u dobrim odnosima', kaže Martina.

Prokomentirala je i činjenicu da se iz 'Survivora' vratila s 14 kilograma manje. 'To svi vide osim mene. Ne znam koja je to više dijeta po redu, ali sve skupa kad zbrojim, smršavjela sam 500 kila. Ali više se time ne zamaram', odgovara rezolutno.

S obzirom da je nedavno bila kod Severine u Beogradu, neizostavno pitanje bilo je kako se mlada majka snalazi u novoj avanturi, no Martina je razgovor zaključila rečenicom: 'Kod Severine je bilo lijepo, to je sve što ću vam reći'.
191628,190221,188803,187887
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više