BOBBY BROWN:

Nisam ja navukao Whitney na drogu

01.05.2012 u 13:34

Bionic
Reading

Bobby Brown, bivši suprug pokojne Whitney Houston, javno je odgovorio na optužbe brojnih koji upravo njega smatraju odgovornim za to što se pop diva 'navukla' na drogu, te posredno krivim za njezinu smrt u veljači

'Nisam ja navukao Whitney na droge, to je sve što vam mogu reći', kazao je Brown u intervjuu koji će tijekom tjedna biti prikazan u emisiji 'Today' američke TV-mreže NBC. 'Nisam ja razlog njezina odlaska', izjavio je kontroverzni glazbenik.

Whitney Houston (48) pronađena je mrtva 11. veljače u kadi hotelske sobe na Beverly Hillsu. Policija je ustvrdila da je riječ o nesreći do koje je došlo jer se, uslijed infarkta koji je posljedica prevelike količine konzumiranog kokaina, nagutala vode i ugušila.

Brown je u prvome televizijskom intervjuu od smrti bivše supruge rekao da je bio ovisnik o kokainu i cracku, ali se 'skinuo s droga prije sedam godina' te da ga je užasno pogodilo kad je čuo da je i nakon njihova razlaza 2007, Whitney i dalje na kokainu.

Također je rekao da je 'droga bila dio njezina života i prije nego što ju je upoznao 1991'. 'Pušio sam travu, pio pivo, ali nisam osoba koja je Whitney gurnula prema drogi', objasnio je.

'Puno, puno prije nego što smo se upoznali, ona je bila na drogama. Neobjašnjivo je da bilo tko može reći da sam je ja navukao na drogu', rekao je NBC-jevu novinaru Mattu Laueru. Brown je prisustvovao pogrebu bivše supruge održanom u New Jerseyju, no otišao je prije završetka pogrebne ceremonije, objasnivši da se osjetio nepoželjnim i poniženim.