VIP DRUŠTVO

Nina Morić na policiji zbog velike afere s kokainom?

30.04.2012 u 10:26

Bionic
Reading

Nina Morić je, čini se, upletena u veliki talijanski skandal, i to u ulozi svjedoka. Naime, dva sata ispitivana je zbog istrage o švercanju kokaina iz Južne Amerike u Italiju. Nina nije optužena u slučaju, nego je samo svjedok

Puna dva sata provela je Nina Morić na ispitivanju u policijskoj postaji talijanskog grada Varese u vezi šverca droge namijenjene milanskom VIP društvu, pišu talijanski mediji.

Na ispitivanje je 35-godišnja Nina pozvana u ulozi svjedoka u istrazi o švercanju kokaina iz Južne Amerike u Italiju, namijenjenog milanskom VIP društvu. Nakon ispitivanja Ninu je dočekao prijatelj, a navodno je iz policijske postaje izašla s osmijehom na licu.

Mediji su naglasili da je Nina bila ispitana samo kao osoba koja je upoznata s milanskom VIP scenom i događanjima u istoj, te da je se za ništa ne sumnjiči i da ni za šta nije optužena. Osim nje, policija je nedavno ispitala i njezinu estradnu kolegicu Aidu Yespicu, a tijekom dvosatnog ispitivanja Nina je na pitanja odgovarala bez prisustva odvjetnika jer nije optužena ni za što.

U velikom se skandalu spominju i imena Elisabette Canalis, bivše djevojke Georgea Clooneyja, ali i Belen Rodriguez (sad već bivše djevojke Ninina bivšeg supruga) koja je priznala da je i sama konzumirala kokain.