A GDJE JE MARIJANA?

Dok Brendon snima porniće, Nemeš se seli na Brač

27.04.2012 u 12:22

Bionic
Reading

Nemeš seli na Brač zbog posla, Brendon snima porniće, Horvat želi postati modni dizajner, a Lester pjevač

23-godišnji Nikola Nemešević, poznatiji kao Nemeš, na ljeto odlazi na Brač gdje je dobio stipendiju za Međunarodnu ljetnu glazbenu školu Pučišta, pišu 24 sata. Pjevat će u dvije opere a stipendiju mu je osigurala Muzička akademija.

Nemešom je posebno oduševljena operna pjevačica Lidija Horvat Dunjko. 'Nemeša sam upoznala na jednom natjecanju u Crnoj Gori. Krasno je pjevao. Njegov glas zaslužuje da ga svi čuju', rekla je.

Njegova pet godina starija Marijana živi kod oca u Kninu. 'Marijana i ja živimo na relaciji Beograd - Knin, ovisno o obavezama', rekao je Nemeš.

Njihov bivši sustanar Horvat Čagalj za to vrijeme pregovara s hrvatskim brandom da dizajnira kolekciju i želi se baviti modnim dizajnom. Brandon je novac od Big Brothera potrošio na vitamine i proteine kako bi mu tijelo izgledalo dovoljno savršeno za njegovu novu karijeru pornoglumca. Usto studira na sportskoj akademiji i igra ragbi. Lester je snimio pjesmu s Giannom Apostolski kojoj je bio cimer u Zagrebu, a sada se nada pjesmi i s Nemešom. Uglavnom, želi postati pjevač.