Estrada SVE UMORNIJA

Što se to u zadnje vrijeme događa s Katie Holmes?

  • Autor: tportal.hr
  • 26.4.2012 9:56:29
  • 26.4.2012 8:41:37

Mediji nagađaju da Katie Holmes očekuje drugo dijete, a uslijedili su ljutiti demantiji. Ovo je nova prilika da na sudu dobije milijunske iznose, kao prošle godine kada je objavljeno da je ovisna o narkoticima

U posljednje vrijeme Katie Holmes djeluje pomalo umorno – tako je izgledala i posljednji put kada su je fotografirali u javnosti. Takav izgled često je simptom trudnoće, no glumica je demantirala da očekujem drugo dijete. Najprije je magazin Star objavio tvrdnju da je majka šestogodišnje Suri ponovo u drugom stanju. Začinili su to konstatacijama da se Katie 'muči da sačuva tajnu' i 'ne može dočekati da dobije još jedno dijete'.

Osobe za odnose s javnošću glumice objavile su priopćenje u kojem članak proglašavaju izmišljenim. 'Nema govora o trudnoći. To je objavio isti magazin koji je prošle godine tužila i dobila parnicu. Lažu kao i obično.'

To se odnosi na članak magazina Star u kojem se tvrdi da je Holmes upala u ovisnost o drogama, zbog čega ima problema u vezi s Tomom Cruiseom. Tužila ih je za iznos od 50 milijuna dolara, ali nije objavljeno koliko je, nakon pobjede na sudu, doista dobila.

Sve ako i nije trudna, Katie Holmes i dalje ne može prikriti umoran izgled. Kada su je reporteri primijetili u New Yorku, kosa joj je bila neuredna, a odjeća nemarna, u priličnoj mjeri jednaka kao i prethodnog dana, kada je viđena na ulici s kćerkicom Suri.

Njezin suprug Tom Cruise trenutačno je na snimanju filma u Louisiani, a Suri je prošlog tjedna napunila šest godina. Proslava je bila neočekivano skromna, ali nije isključeno da se s pravim partyjem čeka povratak oca i cijela obitelj na okupu.

183917,178979,172028,169457
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više