PRIJATELJI ILI LJUBAVNICI?

Mila Kunis i Ashton Kutcher proveli vikend zajedno

25.04.2012 u 08:55

Bionic
Reading

Iako Mila Kunis demantira da je u vezi s bivšim dečkom Ashtonom Kutcherom, zajedno provode puno vremena. Protekli su vikend proveli sami na izletu

Uživali su u trodnevnom izletu u gradu Carpinteriji smještenoj južno od Santa Barbare. Tijekom vikenda viđeni su kako kupuju suncokret i voće te primijećeni na ručku u sushi restoranu, ali kako piše časopis People, većinu suvremena proveli skriveni od očiju javnosti.

Par se vratio u Los Angelesu u subotu, a kasnije te večeri jedan je izvor rekao za časopis da je Ashton zaljubljen u Milu još od vremena kad su radili zajedno. 'Mislio je da je božica, a još uvijek govori o tome kako je lijepa. Ali u međuvremenu je ona dugo bila s Macaulayom Culkinom.'

Prošlog je tjedna par viđen u kupovini namještaja.

Kunis je bila u vezi sa zvijezdom filmova 'Sam u kući', glumcem Macaulayom Culkinom, posljednjih osam godina, a prekinuli su u siječnju. Demi Moore je prošlog studenog najavila rastavu šestogodišnjeg braka s Kutcherom nakon što su objavljeni napisi o njegovoj prevari.

Ashton je u međuvremenu viđen s Rihannom te scenaristicom Loreneom Scafarijom. Kunis demantira da je u vezi s Ashtonom. 'Oni su prijatelji već godinama i ona više nikad ne bi s njim bila u vezi', rekao je njezin prijatelj za Us Weekly.