tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+5
Pula
+16
Rijeka
+15
Zadar
+16
Split
+17
Dubrovnik
+15

KATARINA RAUTEK

Nakon trudnoće puno sam opreznija u ljubavi

Katarina Rautek, koja je trudna pet mjeseci, rekla je za Extru kako je sada puno opreznija po pitanju ljubavi

Datum objave:
24.4.2012 9:30

Zadnja izmjena:
24.4.2012 11:20

'U ljubav vjerujem, ali sad sam puno opreznija', rekla je za Extru Katarina Rautek koja je trudna pet mjeseci te je odlučila podići dijete samostalno.

'Znam da su se svi iznenadili kad su čuli da sam trudna i da sve zanima tko je otac moje bebe, ali o tome ne želim govoriti javno. Reći ću samo da sam kontaktirala s ocem djeteta. No odlučila sam biti samohrana majka', dodala je Katarina.

Pjevačica E.T.-ja uskoro se planira povući sa scene. 'Snimit ću još dvije pjesme i nastupati dva mjeseca, a onda ću otići na porodiljni. Na scenu ću se vratiti čim se oporavim od porođaja. Sad ću se posvetiti samo svom sinu. Uživam u iščekivanju i trudnoći. Godi mi ovaj mir', zaključila je Katarina.Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr