ŠIROK OSMIJEH

Gerard Butler bacio oko na zgodnu navijačicu

24.04.2012 u 09:17

Bionic
Reading

Može birati među najljepšim ženama Hollywooda, ali glumca Gerarda Butlera oduševila je anonimna cheerleaderica

Zvijezda filma 'P. S. Volim te' bio je u ponedjeljak navečer na košarkaškoj utakmici Oklahoma City Thundera i LA Lakersa, no Daily Mail je uočio da su ga više zanimali događaji izvan crte.

Gerard nije mogao prikriti osmijeh kad je zgodnamlada brineta u bijelo-ljubičastim kratkim hlačicama paradirala ispred njega.

Butler nije bilo jedino slavno ime na tribinama. J. J. Abrams, Steven Spielberg, Ashton Kutcher, Jerry Ferrera gledali su utakmicu koju su Lakersi dobili rezultatom 114-106.

Sigurno nije ni prvi, a on neće biti posljednji od muškaraca kojem su zgodne cheerleaderice izmamile osmijeh na lice. Jednako su se već lijepim djevojkama na parketu smješkali i David Beckham, Woody Harrelson i Ashton Kutcher.

Gerard se odmarao u pauzi svog punog rasporeda budući da će uskoro biti prikazano nekoliko njegovih filmova. Slavni 42-godišnjak glumi u komediji 'Film 43' uz Emmu Stone, Halle Berry i Kristen Bell, ima glavnu ulogu u filmu 'Of Men And Mavericks' te drami 'Playing The Field' u kojoj igra uz Catherin Zeta-Jones, Umu Thurman i Jessicu Biel.

167569,148943,119343,90913