GLADNI POD VEDRIM NEBOM

Teški počeci slavnih holivudskih zvijezda

22.04.2012 u 08:32

Bionic
Reading

Njihove račune krasi bezbroj nula, u svojim vilama izgradili su posebne sobe samo za dizajnerske krpice, posjeduju privatne otoke i zrakoplove, pa je teško uopće zamisliti kako su neke od holivudskih zvijezda s ovakvom imovinskom karticom nekada spavale u dronjcima na ulici ili na klupama u parkovima te danima gladovale

Ipak, ovakvi momenti dio su biografije Sylvestera Stallonea, Daniela Craiga, Hilary Swank, Halle Berry, Jima Carreya, Carmen Electre...

Halle Berry danas je jedna od najbolje plaćenih glumica i njezino bogatstvo procjenjuje se na 70 milijuna dolara, ali bilo je dana kad u džepovima lijepe glumice nije bilo ni centa.

Nakon što je postala miss Ohija, 21-godišnja Halle se odselila u New York želeći se probiti u modnom svijetu. Kako se modni agenti i nisu baš otimali za njom, džeparac se istopio, a Halle je ubrzo bila izbačena iz unajmljenog stana.

'Godinu dana živjela sam s beskućnicima u prihvatilištu jer nisam mogla pronaći posao, a mama mi nije htjela novčano pomoći', otkrila je 46-godišnja glumica.

Prije slave koju su mu donijeli 'Rocky' i 'Rambo', mišićavi Silvester Stallone spavao je na klupama autobusnih postaja po New Yorku.

'Bio sam bez centa i spavao sam na klupicama, smrzavao se cijele noći i kada sam kao statist dobio 100 dolara u jednom filmu, činilo mi se kao da sam dobio na lutriji', ispričao je popularni Sly.

S diplomom u džepu Daniel Craig nije uspijevao pronaći posao pa je konobario u kafićima i radio u kuhinjama restorana, no pamti dane kada nije imao ni takve poslove pa je morao spavati na klupi u parku.

Glamur crvenog tepiha činio se nedostižnim Hilary Swank dok joj je dom bio automobil. Kao 15-godišnjakinja s mamom se doselila u Los Angeles želeći postati glumica.

Zbog zaljubljenosti glumica Carmen Electra spala je na prosjački štap. Tada 21-godišnju Carmen pokrao je njen dečko, a ona je bez novčića završila na ulici.

'Sjedila sam u parku u kaputu i svojim skupim cipelama s visokom potpeticom i plakala jer nisam imala pojma gdje ću spavati tu večer', tužno je priznala Carmen.

Komičar Jim Carrey nije imao bezbrižno djetinjstvo niti svoju sobu dok je bio mali.

'Moji roditelji nisu imali novca i godinama nam je dom bio šator koji smo razapeli u dvorištu moje tete. U njenoj kući smo se tuširali, a skromne objede smo kuhali na plinskom kuhalu', kazao je Carrey.