Estrada ROĐENA NAOPAKO

Ava Karabatić: S političke scene najdraži mi je Zdravko Mamić

Na snimanju modnog editorijala za časopis Extra, Avu Karabatić je s pitanjima zaskočila ekipa RTL-ova Exkluziv tabloida i dobila nekoliko vrlo zanimljivih odgovora

'Uvijek živim od danas do sutra, što možda nije najpametnije, ali vuk dlaku mijenja ali čud nikada. Probala sam nekada planirati, učiti deset dana za ispit, ali se to pokazalo kao najgora moguća varijanta, a kad bih noć prije uhvatila skripte i učila, puno bolje bi se pokazalo. Voljela bih nekad da mogu, da sam taj tip koji planira, koji zapisiva, ali valjda sam tako rođena, kako ja nekad kažem naopako, da živim od danas do sutra. Kao i moja imenjakinja Ava Gardner, po kojoj sam dobila ime, a čiji je san bio umrijeti s konjakom u jednoj, a cigaretom u drugoj ruci', glasio je Avin odgovor na pitanje o akademskom uspjehu.

Ne štedeći riječi, no jako škrtareći na smislu, Ava negira tračeve da je za pomoć pri upisu na beogradsku Glumačku akademiju zvala glumca Sergeja Trifunovića. Kao velikoj zaljubljenici u književnost, bio bi joj problem odabrati ulogu za prijemni, a već joj je dopiz... ovaj dosadilo stalno govoriti da bi glumila Krležinu Barunicu Castelli. Visoko kotira i Kovačićeva incestuozna junakinja Laura.

188156,188778,188052,188382

A favorit s političke scene?

'A ma kakva politička scena, majko mila?! A koga ću s političke scene? Pa ja uvijek kažem, a to je moje mišljenje i otprije, da je meni jako šarmantan, karizmatičan i jako seskipilan gospodin Zdravko Mamić. Može kazati 'ko što hoće, ali meni je on puno zgodniji i puno veći frajer od svakoga koji se nalazi u 18. ili u 25. Volim muževnost, mora imati nešto, taj neki faktor x', otkrila je Ava za Exkluziv tabloid.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više