Estrada POLITIČKE AMBICIJE

Kim Kardashian se želi kandidirati za gradonačelnicu

  • Autor: tportal.hr
  • 19.4.2012 10:43:25
  • 19.4.2012 8:34:43

U videoisječku koji još nije emitiran, Kim je povjerila svojoj sestri Khloe kako će želi kandidirati za gradonačelnicu Glendalea

'Odlučila sam se kandidirati za gradonačelnicu Glendalea. Neoelle (Keshishian) će voditi moju kampanju, ali to će biti za pet godina. Moram kupiti kuću ovdje, jer moraš imati prebivalište. Ovo je kao armenski grad', kaže Kim Kardashian u videu, prenosi Celebitchy.com.

Kad Kim kaže da se želi kandidirati u Glendaleu, 'budući da je to gotovo armenski grad', onda ona vjerojatno misli da će armenski Amerikanci za nju glasovati. Ipak, malo je vjerojatno da će članovi armensko-američke zajednice, koja je usko povezana i većinom konzervativna, glasati za starletu i zvijezdu realityja, piše Celibitchy.com.

LA Times je ovaj potpuno besmislen video uzeo za ozbiljno pa je upozorio Kim kako se nije moguće kandidirati za gradonačelnika u gradu Glendaleu. Biraju se imena za pet pozicija u gradskom vijeću, gradski službenik i blagajnik, a gradonačelnik se rotira među članovima gradskog vijeća.


186302,186083,185626,185516
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više