SLUŽBENA VERZIJA

Jennifer Aniston želi da Brad bude sretan

19.04.2012 u 08:30

Bionic
Reading

Nedugo nakon što se saznalo za zaruke Angeline Jolie i Brada Pitta počela su nagađanja kako to sve podnosi Jennifer Aniston. Verzija koju u javnost pušta njezin PR glasi da 'nju nije briga' i 'da je krenula dalje'. Najnovija interpretacija glasi: 'Jennifer nije ogorčena osoba i želi da Brad bude sretan'

Jennifer Aniston ima samo dobre želje za svog bivšeg supruga Brada Pitta i njegovu zaručnicu Angelinu Jolie.

'Jen je već odavno krenula dalje i pokušava se fokusirati na svoj život i svoju sreću', rekao je izvor blizak 43-godišnjoj glumici koja će uskoro proslaviti prvu godišnjicu veze s Justinom Therouxom u svibnju.

'Jen nije ogorčena osoba i oduvijek je željela da Brad bude sretan', kaže izvor. Brad i Jennifer razveli su se 2005. godine nakon pet godina braka. 'Jennifer je provela mnogo sretnih godina s Bradom i misli da se njihov razvod trebao dogoditi', dodaje izvor.

Aniston je pažljivo odabrala kako će se ponašati u trenutku kad su objavljene zaruke Brangeline, objašnjava stranica Celebitchy.com, pa su 'izjave prijatelja i bliskih izvora' objavljene u Peopleu vjerojatno njezina službena verzija. Jedno je nezgodno što će svi misliti da kopira Brada objavi li svoje zaruke i vjenčanje u sljedećih šest mjeseci.