NA TRONU ZAHVALJUJUĆI VAMA

Stanijine silikonske grudi pomele konkurenciju

18.04.2012 u 13:33

Bionic
Reading

Nakon što ste gotovo tjedan dana vrijedno i marljivo glasali, odluka je pala - najprivlačnije silikone u 'Survivoru' u vrućoj Kostarici ima Stanija Dobrojević

Nakon što je u Kostarici mini badićem, ali i bez njega otkrila sve svoje draži, StanijaDobrojević je po izlasku iz 'Survivora' svoj izgled još malo 'doradila' ugradnjom novih silikona u grudi, koje su vas najviše osvojile. Tako je više od 41 posto glasača kliknulo upravo na njezino ime.

Daleko iza Stanije, sa 21,05 posto glasova, na drugo mjesto smjestila se naša Aleksandra Grdić koja se zahvaljujući odlasku pod nož našla u ovoj skupini starleta, Playboyevih zečica i modnih vizažistica i dizajnerica, koje jako drže do izgleda, pa su redom svoje tijelo i lice usavršavale plastičnom kirurgijom.

Nekoliko koraka iza Aleks nalazi se Ava Karabatić čije plastičnom operacijom dorađene grudi su joj donijele gotovo 14 posto glasova, a koje je na radost mnogih, zahvaljujući nestašnom bikiniju, i pokazala široj javnosti. Jako blizu Ave je i Kristina Beklavac, sestra pjevačice Nataše Beklavac, sa 12,40 posto glasova.

U klubu grudi 'Plastic Fanstatic' na predzadnjem mjestu smjestila se Martina Vrbos sa 7,28 posto glasova. Martina je, baš kao i Ava, sve gledatelje nedavno razveselila kupanjem u toplesu. Zadnje mjesto dopalo je Jelenu Mačić sa 4,89 posto glasova.