ROMANTIČNI I TAJNOVITI

Brad i Angelina zaručeni još od Božića?

18.04.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Jučer je objavljena fotografija Angeline sa zaručničkim prstenom, a danas se već nagađa da je slavni par zaručen već nekoliko mjeseci. No, odlučili su da će novi korak u njihovu životu još neko vrijeme biti tajna

Brad Pitt zaprosio je Angelinu Jolie još u vrijeme Božića.

Prema navodima America's Life & Style magazina, Pitt je kleknuo na jedno koljeno u vrijeme blagdana, ali par je odlučio čuvati tajnu o svojim zarukama još neko vrijeme.

'Brad je imao prsten još od prošle godine, sve je pomno pripremio za Božić jer htio je upriličiti romantičnu božićnu bračnu ponudu', prepričava neimenovani izvor blizak glumcu.

Navodni razlog za tajnovitost bila je Angelinina želja da odradi promotivne akcije svog redateljskog debija 'U zemlji krvi i meda' bez pritiska medija i stalnih pitanja o privatnom životu:

'Imala je puno posla oko tog filma i kampanje za Oscara. Također se brinula da će zaruke potpuno odvući pažnju medija s filma. Bilo je i negativnih napisa o 'Zemlji krvi i meda' i to ju je prilično pogodilo. Zato su odlučili čekati.'

Nema sumnje da će izvjesno vjenčanje zvjezdanog glumačkog para biti jedan od najvećih medijskih događaja godine. Zasada ništa nije definitivno potvrđeno, ali po nedavnim napisima, nagađa se da bi se veliki događaj trebao zbiti na jesen, u novokupljenom dvorcu u Francuskoj.