VITKE NOGE ISPOD MAJICE

Beyonce skriva besprijekornu i vitku figuru

17.04.2012 u 12:45

Bionic
Reading

Nakon što su postali ponosni roditelji kćeri Blue Ivy Carter, pjevačica Beyonce i njezin suprug reper Jay-Z, uz brigu i pažnju posvećenu bebi, redovito pronalaze vremena i za zajedničke izlaske i odmor od roditeljskih obaveza

Nakon što je 2004. kupio New Jersey Netse, reper Jay-Z kao ponosni vlasnik postao je redoviti gost na utakmicama, a u posljednje vrijeme u prvome redu do terena društvo mu radi i njegova lijepa supruga Beyonce.

Upravo je odlazak na utakmicu sa suprugom bio Beyoncein prvi izlazak nakon porođaja, a sada, tri mjeseca kasnije, Beyonce je potpuno povratila zavidnu liniju, a uzdahe mami izazovnim kombinacijama i neizostavnim štiklama.

Ovoga puta na košarkašku utakmicu bračni par, koji je nedavno i obnovio bračne zavjete, poveo je i Jay-Z-jevog nećaka Daniela, a Beyonce je u društvu tog simpatičnog sedmogodišnjaka doista uživala. Dotjerana do posljednjeg detalja, kao i uvijek, Beyonce je plijenila pažnju. Ovoga puta u šarenoj kratkoj haljinici, damskoj punđi i opakim louboutinkama vrtoglavih potpetica i ukrašenih zakovicama. U jednome trenutku noge je prekrila i bijelom majicom da slučajno ne otkrije previše.