ROMANTIKA U KINU

Zaljubljeni Zrinka i Hrvoje na premijeri kontroverznog filma

17.04.2012 u 11:13

Bionic
Reading

Premijera najskupljeg finskog filma 'Iron Sky' privukla je brojne znatiželjnike, a prikazivanje tog kontroverznog djela nisu propustila ni poznata lica

Finska parodija 'Željezno nebo', za čije su snimanje čak i fanovi skupljali novac, najskuplji je finski film, a glazbu potpisuje kultna slovenska grupa Laibach. Kontroverzni film izazvao je interes javnosti nakon prikazivanja na ovogodišnjem Berlinaleu i otprilike pola filmskog budžeta, koji je iznosio 7,5 milijuna eura, skupljeno je u Finskoj, a ostatak u ostalim produkcijskim zemljama, Njemačkoj i Australiji. Zanimljivost je ta da su milijun eura skupili razgaljeni fanovi.

Premijerno prikazan u Cinestar Avenue Mallu, znanstveno-fantastični film donosi priču o nacistima koji su proveli sedamdeset godina skriveni iza tamne strane Mjeseca i vraćaju se na Zemlju, a nisu je propustili ni poznati filmoljupci.

Glumica Slavica Knežević i voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' strpljivo su čekali ulazak u dvoranu, a zaljubljeni par Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić i u gužvi su pronašli vremena i mjesta za malo romantike. Dobro raspoloženi i nasmiješeni, Zrinka i Hrvoje podijelili su kokice i sigurno se dobro zabavili.