ČETIRISTO KM ISTOČNO

Idu li domaći estradnjaci trbuhom za kruhom u Srbiju?

17.04.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Nikolina Pišek, Severina, Ava Karabatić, Maja Morales samo je dio popisa onih koji su trbuhom za kruhom otišli u Srbiju

Nikolina Pišek odavno je zagazila na srpsko tlo. Bila je jedna od voditeljica regionalnog glazbenog reality showa 'Operacija Trijumf', zatim je dobila svoj show na Pink TV-u zabavnog karaktera, no ta suradnja nije urodila plodom, točnije, emisije su snimljene, no nisu prikazivane.

Zgodna Nikolina od susjeda je dobila novu ponudu te će uskoro stati pred kamere srpske televizije TV Prve. Voditeljica je za Kurir situaciju samo kratko prokomentirala: 'Bit ćete i više nego ugodno iznenađeni.'

Operacija Trijumf
Četiristo kilometara na istok svakako se isplatilo skoknuti i Severini koja je od jednog fatalnog odlaska u Srbiju dvostruko profitirala. Upravo je ona, odrađujući nastup na rođendanskoj zabavi Milana Popovića u restoranu na Adi Ciganliji pronašla ljubav svog života. Severina, kao i mnogi naši estradnjaci poput Tonyja Cetinskog, Massima ili, primjerice Jelene Rozge, redovito pune srpske dvorane.

Marko Grubnić također se okušao kod susjeda i rekao nam kako ima samo dobra iskustva. 'Ugodno sam se iznenadio kada sam došao tamo, jer su mi bila otvorena mnoga vrata. Dogodilo mi se da su mi svi rekli 'dobro došao' i njihovo gostoprimstvo je na vrhuncu, što mi se ovdje nije dogodilo kada sam došao prije deset godina. Generalno, ne mislim da je tamo lakše; nekome je teže tu, a nekome tamo. Za svaki uspjeh se trebaš negdje namučiti da bi ti negdje drugdje bilo lakše', kazao je Marko i dodao kako je u Zgrebu živio pod povećalom pa mu je zbog toga tamo bilo lakše.
'Činjenica je da su mediji u Srbiji puno brutalniji nego u Hrvatskoj, ali tu sam ojačao pa mi je tamo bilo lakše', zaključio je Marko koji još surađuje sa susjedima iako se tamo nikad ne bi mogao preseliti, jer, kako kaže, Zagreb je njegov dom.

Živjeti zbog posla na dvije adrese naučila je i voditeljica Antonija Blaće. Neko je vrijeme svaki vikend provodila u Beogradu kako bi se gledateljima javljala ispred vrata 'Big Brothera', a sada to isto čini, samo zbog 'Survivora'.

Antonija u 'Big Brotheru'


Maja Morales nedavno je u Srbiju je otišla okušati svoje šanse s obzirom na to da joj glazbena karijera u Hrvatskoj nije zaživjela. Preselila se u Beograd i čini se da se odlično snašla. Naime, Press je nedavno pisao kako je od svog dečka, čiji identitet ne želi otkriti, dobila kuću na poklon.

Još jedna starleta, Ava Karabatić priznala je da se pali na Srbe pa je odlučila i otići u Beograd gdje se planira fotografirati za srpske časopise. 'San mi je da se fotografiram za srpski Playboy, Maxim i CKM', zaključila je. Kazala je i kako namjerava upisati glumačku akademiju u Beogradu.

U Beograd je zbog posla redovito putovala i Ida Prester koja je s beogradskim glumcem Sergejem Trifunovićem vodila glazbenu emisiju 'Hitorama' koja se emitirala na MTV-u Hrvatska.


186560,188052,164137,181098