tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+1
Pula
+16
Rijeka
+8
Zadar
+12
Split
+13
Dubrovnik
+15

POVRATAK MRS. KUTCHER

Demi Moore objavila čudnu fotografiju iz spavaće sobe

Nakon tri mjeseca šutnje Demi Moore se vratila na Twitter, ali i dalje pod imenom Mrs. Kutcher

Datum objave:
17.4.2012 10:02

Zadnja izmjena:
17.4.2012 13:38

Na društvenoj je mreži više od tri mjeseca bila tiha, pokušavajući vratiti kontrolu nad svojim životom. No Demi Moore se vratila na Twitter postavivši svoj prvi post od siječnja. 49-godišnja glumica postavila je prilično bizarnu fotografiju koju je potpisala samo s 'Testiranje…'

Demi je snimila sebe kako leži na krevetu s obuvenim cipelama snimajući se iz gornjeg rakursa pa se vide samo njezine naočale, nos i brada. No nije promijenila ostale podatke pa se na Twitteru i dalje predstavlja kao @Mrskutcher.

Zahtjev za razvod od Ashtona Kutchera podnijela je u studenom prošle godine nakon napisa o njegovoj vrućoj preljubničkoj noći sa 22-godišnjom Sarom Leal. Demino se zdravstveno stanje kasnije pogoršalo, a u siječnju je hitno prebačena u bolnicu nakon inhaliranja dušikovog oksida.

Nakon tog incidenta oporavljala se u rehabilitacijskom centru, a onda malo odmorila na karipskom otoku Parrot Cay. Posljednjih nekoliko tjedana glumica nije viđena u javnosti.

U međuvremenu njezinog bivšeg supruga Ashtona povezivali su s Rihannom i Lorenom Scafarijom, a sinoć je zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' viđena u izlasku sa svojom bivšom djevojkom Milom Kunis, piše Daily Mail.

182119 ,180795 ,173885,153519

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr