tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+17
Pula
+17
Rijeka
+17
Zadar
+19
Split
+20
Dubrovnik
+13

POVRATAK MRS. KUTCHER

Demi Moore objavila čudnu fotografiju iz spavaće sobe

Nakon tri mjeseca šutnje Demi Moore se vratila na Twitter, ali i dalje pod imenom Mrs. Kutcher

Datum objave:
17.4.2012 10:02

Zadnja izmjena:
17.4.2012 13:38

Na društvenoj je mreži više od tri mjeseca bila tiha, pokušavajući vratiti kontrolu nad svojim životom. No Demi Moore se vratila na Twitter postavivši svoj prvi post od siječnja. 49-godišnja glumica postavila je prilično bizarnu fotografiju koju je potpisala samo s 'Testiranje…'

Demi je snimila sebe kako leži na krevetu s obuvenim cipelama snimajući se iz gornjeg rakursa pa se vide samo njezine naočale, nos i brada. No nije promijenila ostale podatke pa se na Twitteru i dalje predstavlja kao @Mrskutcher.

Zahtjev za razvod od Ashtona Kutchera podnijela je u studenom prošle godine nakon napisa o njegovoj vrućoj preljubničkoj noći sa 22-godišnjom Sarom Leal. Demino se zdravstveno stanje kasnije pogoršalo, a u siječnju je hitno prebačena u bolnicu nakon inhaliranja dušikovog oksida.

Nakon tog incidenta oporavljala se u rehabilitacijskom centru, a onda malo odmorila na karipskom otoku Parrot Cay. Posljednjih nekoliko tjedana glumica nije viđena u javnosti.

U međuvremenu njezinog bivšeg supruga Ashtona povezivali su s Rihannom i Lorenom Scafarijom, a sinoć je zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' viđena u izlasku sa svojom bivšom djevojkom Milom Kunis, piše Daily Mail.

182119 ,180795 ,173885,153519

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr