Estrada POSTIGNUT SPORAZUM

Mia Begović nagodila se s bivšim suprugom oko stana

Glumica Mia Begović se, navodno, u sporazumnoj podjeli nagodila tako da će bivšem suprugu prepustiti stan za koji se borila krajem veljače kada se vratila sa snimanja showa 'Survivor' u Kostarici

Mia Begović i Željko Žnidarić i mjesec dana poslije njezina povratka iz showa 'Survivor' i sloma ispred stana u Masarykovoj nisu do kraja podijelili zajedničku imovinu.

Iako su tada najavili da će sve na kraju riješiti mirnom nagodbom u roku od tjedana dana, i danas dovršavaju pregovore. Željko i dalje živi u stanu u Masarykovoj ispred kojeg je Mia tri dana 'logorovala', a Mia u gradskom stanu u Nodilovoj ulici.

Glumica se, navodno, u sporazumnoj podjeli nagodila tako da će bivšem suprugu prepustiti stan za koji se borila krajem veljače kad se vratila sa snimanja showa 'Survivor' u Kostarici. Željko joj, navodno, još nije vratio dio njezinih stvari, a upite o toj temi nije htio komentirati.

'Ne mogu komentirati ništa u vezi nas dvoje dok se podjela ne riješi do kraja', rekla je Ma Begović. O slučaju Begović – Žnidarić nije htio govoriti ni odvjetnik Hrvoje Klobučar, koji je tijekom sloma bio uz Miju i zastupao je.

'Ne znam u kojoj je fazi podjela njihove imovine nakon što su se nagodili što će komu pripasti. Ja više nisam Mijin odvjetnik', rekao je kratko Klobučar.

181925,180384,179959,179713
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više