Estrada OSVOJILA I PARIZ

Pippa Middleton isprobava najpoželjnije Francuze

  • Autor: tportal.hr
  • 16.4.2012 10:57:25
  • 16.4.2012 8:31:50

Za kratkog boravka u Parizu Pippa Middleton pokazala se u javnosti s trojicom muškaraca za kojima francuske žene uzdišu. Bogati, mladi, poduzetni, zvijezde visokog društva, kao da su se natjecali tko će pružiti nezaboravniji izlazak za englesku mondenku

Pippa Middleton izvlači maksimum iz toliko puta opjevanog Pariza u proljeće – posljednjih dana viđena je u društvu trojice najpoželjnijih francuskih neženja. Najprije se mlađa sestra Vojvotkinje od Cambridgea pojavila u javnosti s televizijskim producentom Antoineom de Tavernostom i zajedno su se zabavljali na mondenom partyju.

Mladi Antoine (28) sin je televizijskog mogula Nicolasa de Tavernosta, vlasnika kabelskog kanala M6, ujedno je direktor vodećeg francuskog nogometnog kluba Bordeauxa i uza sve to – jedan je od najbogatijih ljudi Francuske.

Jučer ujutro Pippa je viđena kako se grli i smije s aristokratom Marcyjem de Soultraitom, objavio je The Mail. On je pak brat vikonta Arthura de Soultraita (29), s kojim se engleska mondenka susrela istog dana. Večer prije s Antoineom je bila na njegovoj rođendanskoj proslavi.

Arthur de Soultrait jedan je od najuspješnijih mladih poduzetnika u Francuskoj, s prihodom od oko 12 milijuna eura u 2010. godini. Glavni izvor njegovih prihoda je modna linija Vicomte A, a njegove modele među ostalim odijevaju francuski premijer Sarkozy i direktor Međunarodnog monetarnog fonda Christine Lagarde. Arthur je ponosan na svoje prijateljstvo s Pippom i prošlog ju je ljeta pozvao na mečeve teniskog turnira Roland Garros.

Ovoga puta, par je viđen kako uživa u ponudi prestižnih pariških restorana i klubova. Pippa je odsjela u Arthurovom stanu u mondenoj četvrti sedmog okruga.

Arthur je započeo posao dok je bio na praksi u Charlotteu, u Južnoj Carolini 2004. godine. Njegovi su prvi poduzetnički koraci bili prodaja kravata koje je uvezao iz Italije i nudio od vrata do vrata. Polako je razvijao posao i polako stigao do statusa veleposjednika u modnoj industriji.

182435,180413,175706 ,171103

Pretpostavlja se da ga je Pippa upoznala za boravka u Parizu nakon što je diplomirala. Ona redovito posjećuje francusku prijestolnicu, jer tamo je preselila njezina bliska prijateljica Alice St John Webster.

Kroničari društvenih zbivanja komentiraju kako je Pippu posljednjih tjedana teško vidjeti u javnosti Londona – nakon što su njezini odvjetnici poduzeli oštre akcije prema papparazima, tabloidi je se ponešto klone. Čini se da je trebala prijeći La Manche kako bi ponovo napunila društvene rubrike.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više