KOŠTAO 1,5 MILIJUNA KUNA

Brad 12 mjeseci radio na Angelininom prstenu

14.04.2012 u 21:53

Bionic
Reading

Brad je Angelini darovao milijun i pol kuna vrijedan prsten koji je rađen godinu dana, a pazilo se na svaki detalj kako bi savršeno izgledao na njezinoj ruci

Tko čeka – dočeka! Dočekala je tako i Angelina Jolie da je Brad Pitt napokon pita želi li mu biti vječna družica. Zaruke su, prema pisanjima američkim medija, pale prije nekoliko dana, a Angelina je s velikim dijamantnim prstenom vrijednim nešto manje od 1,5 milijuna kuna viđena u srijedu u County muzeju u Los Angelesu.

Glasnogovornik Roberta Procopa, koji je godinama privatni draguljar Angeline i Brada, prvi je potvrdio vijest o zarukama.

'Robert Procop uistinu je u suradnji s Brad Pittom dizajnirao zaručnički prsten Angeline Jolie', stoji u priopćenju.

Vijest je zatim potvrdila i Pittova glasnogovornica Cynthia Pett-Dante kazavši da su zarukama djeci ostvarili želju, zbog čega su jako sretni, ali datum vjenčanja još nije poznat.
Prsten se izrađivao 12 mjeseci, a dizajner nakita morao je udovoljiti svakoj Bradovoj želji koji je za svoju Angelinu odabrao samo najbolje.

'Brad je imao jasnu viziju kakav prsten želi. Htio je da svaki njegov aspekt bude savršen. Morao sam pronaći dijamant najfinije kvalitete i precizno ga izrezati kako bi besprijekorno izgledao na ruci njegove zaručnice', rekao je Procop.

Par je u vezi sedam godina i imaju šestero djece, a oduvijek su govorili da upravo njihovi mališani najviše inzistiraju na vjenčanju. Iako su često znali reći da neće pred oltar sve dok i homoseksualni parovi ne budu imali istu mogućnost, Brad je nedavno izjavio da polako popuštaju pod pritiskom djece.

'Čini mi se da njima to sve više i više znači. Iako smo tvrdili da se nećemo vjenčati dok svi ne budu imali to pravo, mislim da nećemo moći toliko čekati', otkrio je 48-godišnji glumac.