tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
+7
Pula
+7
Rijeka
+12
Zadar
+6
Split
+11
Dubrovnik
+11

SKROMNIH 12 TISUĆA KUNA

Lily Allen kćerkicu vozi u vintage kolicima

Pjevačica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj je u šetnji sa svojom šestomjesečnom bebom. Skupocjena dječja kolica Silver Cross poklon su istoimene kompanije

Datum objave:
14.4.2012 18:15

Zadnja izmjena:
14.4.2012 19:05

Nakon što je u studenom rodila kćerkicu Ethel, britanska pjevačica povukla se iz javnog života i svoju obiteljsku idilu pronašla na ladanju kraj Londona. U malom idiličnom selu Lily je pronašla svoj mir koji joj je posljednjih mjeseci pomalo dozlogrdio, pa je pjevačica sve aktivnija na Twitteru, gdje objavljuje komentare o svom životu na selu i odnosu sa suprugom.

Nakon što je otkrila da joj se muž ponekad s prijateljima zabavi do kasno u noć u obližnjim pubovima, Lily je objavila i fotografiju na kojoj je u šetnji sa šestomjesečnom kćerkicom Ethel.

Poznata po svojem specifičnom modnom stilu, Allen je i za kćer odabrala samo najbolje, pa bebu vozi u skupim vintage kolicima Silver Cross koja koštaju oko 12 tisuća kuna. Kolica je dobila na poklon od istoimene kompanije koja se od 1877. bavi proizvodnjom luksuznih dječjih kolica.

U vintage modelu kolica Balmoral svoje su potomke vozili su i Elizabeth Hurley, Catherine Zeta Jones, Penny Lancaster i dr.

Šuška se da Lily priprema pjesme za novi album, pa nekoliko dana u tjednu skokne do londonskog studija gdje radi punom parom.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr