tportal.hr

Zagreb
+15
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
+16
Zadar
+15
Split
+17
Dubrovnik
+16

SKROMNIH 12 TISUĆA KUNA

Lily Allen kćerkicu vozi u vintage kolicima

Pjevačica je na Twitteru objavila fotografiju na kojoj je u šetnji sa svojom šestomjesečnom bebom. Skupocjena dječja kolica Silver Cross poklon su istoimene kompanije

Datum objave:
14.4.2012 18:15

Zadnja izmjena:
14.4.2012 19:05

Nakon što je u studenom rodila kćerkicu Ethel, britanska pjevačica povukla se iz javnog života i svoju obiteljsku idilu pronašla na ladanju kraj Londona. U malom idiličnom selu Lily je pronašla svoj mir koji joj je posljednjih mjeseci pomalo dozlogrdio, pa je pjevačica sve aktivnija na Twitteru, gdje objavljuje komentare o svom životu na selu i odnosu sa suprugom.

Nakon što je otkrila da joj se muž ponekad s prijateljima zabavi do kasno u noć u obližnjim pubovima, Lily je objavila i fotografiju na kojoj je u šetnji sa šestomjesečnom kćerkicom Ethel.

Poznata po svojem specifičnom modnom stilu, Allen je i za kćer odabrala samo najbolje, pa bebu vozi u skupim vintage kolicima Silver Cross koja koštaju oko 12 tisuća kuna. Kolica je dobila na poklon od istoimene kompanije koja se od 1877. bavi proizvodnjom luksuznih dječjih kolica.

U vintage modelu kolica Balmoral svoje su potomke vozili su i Elizabeth Hurley, Catherine Zeta Jones, Penny Lancaster i dr.

Šuška se da Lily priprema pjesme za novi album, pa nekoliko dana u tjednu skokne do londonskog studija gdje radi punom parom.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

Vedrana Knežević

tportal.hr

tportal.hr

Boris Banović

Vanda Winter

Helena Šopar

Još videa

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr