tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+3
Pula
+13
Rijeka
+9
Zadar
+11
Split
+12
Dubrovnik
+11

51 MIL.KN NA ČETIRI KOTAČA

Robert Downey ml. na premijeru stigao u osvetničkoj jurilici

Glumac je sa suprugom Susan na premijeru filma 'Osvetnici' stigao u automobilu vrijednom 51 milijun kuna

Datum objave:
13.4.2012 21:34

Zadnja izmjena:
13.4.2012 22:06

Bogatstvo na četiri kotača je Acura NSX kojim je Robert Downey mlađi lovio neprijatelje u filmu 'Osvetnici'. Auto mu se toliko svidio da ga je odlučio voziti i u stvarnom svijetu.

'Negdje sam čitao da Eric Clapton ima sportski Ferrari vrijedan 28,5 milijuna kuna, ali nešto bolje od ovoga u životu nisam vidio', rekao je Robert na premijeri akcijsko-avanturističkog filma u Hollywoodu.

Sam auto stiže iz Hondine tvornice, a počet će se prodavati tek za dvije godine. Cijena će mu biti najmanje 51 milijun kuna. Acura ima devet brzina i najmoderniji protuprovalni sustav. Posebni uređaj brine se da automobil ne vrluda cestom i drži se sredine trake.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr