tportal.hr

Zagreb
+3
Osijek
0
Pula
+6
Rijeka
+6
Zadar
+6
Split
+8
Dubrovnik
+9

NEVJEROJATNO!

Nina Badrić otkrila dugo čuvanu tajnu

Kako će izgledati na Eurosongu, ima li tremu, je li suprugu bila draža kada je zbog operacije glasnica morala šutjeti ili sada, sve nam je to otkrila Nina Badrić u videointervjuu. Obračunala se i s dežurnim dušobrižnicima

Datum objave:
13.4.2012 14:15

Zadnja izmjena:
13.4.2012 15:50

Vezane teme

Eurosong se bliži, a Nina, iako sada još ne strahuje, vjeruje kako će imati tremu kad stane na pozornicu.

'Sigurno će me tamo uhvatiti trema kad osjetim cijelu tu atmosferu Eurosonga. To su tri minute u životu, nakon kojih sve ide dalje i nema smisla da sebi dozvolim da me ponese euforija', rekla je Nina i priznala kako joj je želja ući u finale.

'Silno bih htjela ući u finale, bilo bi mi baš žao da se to ne dogodi. Onaj tko je u finalu ima se pravo nadati svemu, i prvom i zadnjem mjestu', kazala je kroz smijeh.

Favorite nije pronašla u kolegama iz regije, ali misli da će joj Rambo Amadeus tamo biti najbolji frend. Otkrila je i kako će izgledati na Eurosongu, a obračunala se i s dežurnim dušobrižnicima koji misle kako joj se glas neće oporaviti do Eurosonga te je otkrila jednu dugo čuvanu tajnu. Pogledajte u videu.Nina o Eurosongu

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr