ENERGIČNA PJEVAČICA

Lana Jurčević otkrila novu strast u životu

13.04.2012 u 13:18

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević uskoro će lansirati novi singl te predano radi na novom albumu, ali uz žestoki ritam pronalazi vremena za vježbanje u svom studiju iako je poklonica stare poslovice - 'bolje da ljulja nego da žulja'

Lijepa Lana Jurčević ima pune ruke posla s pripremom novog albuma i izdavanjem novog singla, a kaže da je proljeće pokrenulo polaznice njezinog fitnes studija budući da se bliži ljeto.

'Ženice su se pokrenule. Tako to ide u trećem, četvrtom mjesecu nakon Uskrsa, kad se svi dobro naguštaju šunkice. U La studiju smo stvorili pravu malu žensku zajednicu i žene se tamo osjećaju kao kod kuće i sad su nabile tempo. Ja im se pridružujem maksimalno koliko mogu. Nekad ne mogu doći po tjedan dana, a ponekad idem svaki dan', rekla nam je Lana i dodala da joj je trenutno nova strast skvoš od kojeg je boli cijelo tijelo.

Stoga ne čudi da pjevačica ima zavidnu liniju, ali mišljenja je da ne treba pretjerivati s mršavošću: 'Treba prihvatiti ono što ne možeš promijeniti, a ono što možemo malo doraditi na sebi, zašto ne. Ja mislim da je puno ljepše da žena ima obline, pa čak i celulit, nego da bude premršava.'

Lana nam je na donaciji za djecu u domu Sv. Terezije od malog Isusa otkrila da zasada ne razmišlja o majčinstvu jer joj je glazba trenutno na vrhu liste prioriteta: 'Trenutno živim za svoj autorski album i svoje pjesme, s tim se budim i idem spavati. To sada shvaćam kao neki svoj osobni zadatak i cilj, pa će majčinstvo još pričekati.' U bližoj budućnosti slijedi izlazak novog singla. Kaže da će se nekome sviđati, a nekome ne, ali njoj je bitno da je ona vjeruje u to i da sve bude tip top.