tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+8
Pula
+13
Rijeka
-
Zadar
+7
Split
+13
Dubrovnik
+13

SVADBA U DONJEM RUBLJU

Janko Popović Volarić pokazao svoje atribute

Fotografije s prve kostimirane probe predstave 'Pir malograđanina' uoči premijerne izvedbe u HNK u Šibeniku odaju da će predstava biti jako zabavna

Datum objave:
13.4.2012 12:40

Zadnja izmjena:
13.4.2012 13:33

Janka Popovića Volarića koji tumači glavnu ulogu, Mladoženju u predstavi 'Pir malograđana' Bertolta Brechta kostimografkinja je vidjela je u gaćama superjunaka.

Helena Minić tumači jednu od uzvanica na svadbi. U predstavi je obučena u ružičastom korzetu i mrežastim čarapama.

Ta Puljanka kaže da joj je ovo bilo jedno od zabavnijih snimanja jer se samo smijala.

'Vježbamo već dva mjeseca. Čak smo i Uskrs zajedno dočekali. Mirna Medaković pekla je šunku u kruhu, a ja sam radio francusku salatu', rekao je Robert Ugrina, koji tumači Mladoženjina prijatelja za 24 sata.

Najavljujući predstavu, redatelj Dražen Ferenčina rekao je da se ismijavaju društvu koje je pod utjecajem konzumerizma.183517,182993,180535,179575

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr