POKAZALA ANKETA

Tončica Čeljuska i Ante Toni Ramljak žive bajku

11.04.2012 u 11:53

Bionic
Reading

Nakon što smo postavili anketu u koju novu ljubav najviše vjerujete, ispostavilo se da ste uvjereni da će najdulje izdržati ljubav lijepe voditeljice i urednice Tončice Čeljuske i savjetnika potpredsjednika Vlade Ante Tonija Ramljaka

Proljeće je idealno vrijeme za ljubav. Tako su u novim vezama brojne naše zvijezde. Zaljubio se Frane Perišin i MartaŽegura kojima nije na put stala ni veća razlika u godinama. Ipak, oni su u anketnom pitanju koja će nova ljubav najdulje opstati dobili tek 10,09 posto vaših glasova.

Po anketi najviše vjerujete u ljubav između zgodne voditeljice i urednice Dnevnika 3, Tončice Čeljuske i njenog novog dečka, savjetnika potpredsjednika Vlade, Ante Tonija Ramljaka. U dugovječnost, stabilnost i sreću u njihovoj vezi vjeruje vas 45,33 posto.

Dakle, 15,66 posto vas vjeruje u novu ljubav Borisa Novkovića, 16,11 posto u vezu Ane Stunić i Ive Tudorića, dok je na najnižim granama povjerenje u ljubav Lane Jurčević i Lovre Krčara sa 9,19 posto. Najmanje povjerenja pak imate u ljubav i leptiriće između IveMajoli i Denisa Popovića koji su osvojili samo 3,77 posto vaših glasova.