ZAVAĐENE ŠOGORICE

Nastavlja se rat Hane Tabaković i Hane Hadžiavdagić

10.04.2012 u 10:38

Bionic
Reading

Medijski rat Hane Hadžiavdagić i Hane Tabaković se nastavlja. Šogorice se međusobno optužuju i štošta zamjeraju jedna drugoj

Nakon što se Hana Hadžiavdagić javno obrušila na svoju šogoricu Hanu Tabaković prije tjedan dana u intervjuu za magazin 'Glam Blam', rekavši kako se miješa u njezin brak s Tarikom jer je ljubomorna, ona joj nije ostala dužna.

'Ljubomora je najstrašnija stvar na svijetu kada imaš 31 godinu i u životu nisi napravio ništa, a ja imam 27 godina, udala sam se i napravila karijeru. Ni na nikoga nisam ljubomorna, ali ljubomora je najgora', rekla je Hana Hadžiavdagić i dodala da ju je šogorica jako povrijedila, bez ikakvog povoda.

Hana Tabaković za Extru je objasnila: 'Tarika volim najviše na svijetu i žao mi je što je ispalo tako da me Hana blati, a on mirno sjedi i šuti. Boli me to jer za mene krv nije voda. 'Dodala je kako je zaposlena u informativnom programu Nezavisne televizije te da je sretna. 'Nije sramota to što nije završila fakultet, sramota je to što laže', kaže Hana Tabaković. Naime, Hana Tabaković se nadovezuje na članak koji je objavljen na sarajevskom portalu, a koji tvrdi kako Hana Hadžiavdagić nije završila fakultet.

Hanu Tabaković još je povrijedilo i to što se Hana Hadžiavdagić usporedila s Djevicom Marijom. 'Time ne samo da vrijeđa nas i našu vjeru, nego i katolike, cijeli hrvatski narod i Hrvatsku čija državljanka nije bila dok se nije udala za mog brata. Obje smo muslimanke po vjeroispovijesti i to nije tajna', zaključila je.