Estrada POTVRĐENA PRESUDA

Mia Begović za 15 dana mora iseliti iz gradskog stana

  • Autor: tportal.hr
  • 24.4.2009 22:11:24
  • 24.4.2009 21:00:00

Zagrebački Županijski sud potvrdio je presudu iz 2007. godine da se glumica Mia Begović mora iseliti iz gradskog stana u Nodilovoj 10 jer nema nikakve pravne osnove po kojoj se može koristiti njime

Mia Begović uložila je reviziju na presudu Vrhovnom sudu, no to ne odgađa izvršenje pravomoćne presude da se glumica mora iseliti iz stana u roku od 15 dana, piše Večernji list.

Stan od 28,22 kvadrata glumica je dobila na korištenje na šest mjeseci 1997. godine. Nakon što se oglušila na zahtjeve Grada za iseljenjem stigla je i tužba. Tijekom spora glumičin odvjetnik je isticao da Begović kao dugogodišnja kulturna djelatnica koja promiče kulturu Zagreba zaslužuje stan.

Budući da presuda nije donesena u njezinu korist, u reviziji na presudu glumica je uzvratila da su sudovi bez dokaza protumačili da je Grad Zagreb vlasnik tog stana jer je još u žalbi na nepravomoćnu presudu isticala da je sporni stan, kao i cijela zgrada u Nodilovoj 10, uknjižena kao društveno vlasništvo. U tom slučaju Grad nije imao pravo voditi spor protiv nje, nego Republika Hrvatska.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više