Estrada ZABORAVILA RIJEČI PJESME

Kylie Minogue nasred pozornice ostala bez teksta

Tijekom nastupa u sklopu svoje jubilarne K25 'Anti Tour' turneje, Kylie Minogue je zaboravila riječi svog hita iz 1991. godine. Stvar je 'spasio' papir s tekstom pjesme

Tijekom nastupa u londonskoj dvorani Hammersmith Apollo u sklopu svoje jubilarne K25 'Anti Tour' turneje, Kylie Minogue (43) zaboravila je riječi svog hita 'Give me Just A Little More Time'.

Australka je obožavateljima otkrila da je samo dva sata prije nastupa odlučila da će pjevati tu pjesmu. Nakon što je otpjevala nekoliko stihova, Kylie je zaboravila riječi pjesme.

Stvar je 'spasio' papir s tekstom koji je stajao na stoliću pa je pjevačica, držeći ga u rukama, s obožavateljima uspjela otpjevati pjesmu do kraja.

22507,17073,12027,10417

'Upravo sam ubila pjesmu. Hvala vam što ste mi pomogli da je otpjevamo do kraja. Dugo vremena je nisam pjevala, a vi ste zvučali nevjerojatno', komentirala je pjevačica.

Nakon što su joj obožavatelji pomogli otpjevati hit iz 1991. godine, Kylie je bez poteškoća otpjevala pjesmu 'Tears On My Pillow' koju je 1990. godine posvetila ocu Ronu. Okupljenima se zahvalila na podršci tijekom njezine borbe s rakom dojke i otpjevala pjesmu 'Stars' koja je nastala u tom vremenu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više