Estrada NEOBIČNA SITUACIJA

Udaje se Britney Spears?

Čini se da će životom Britney Spears, osim njezina oca, uskoro upravljati još jedan muškarac. Britneyjin zaručnik Jason Trawick s njezinim bi ocem uskoro mogao dijeliti 'pravnu kontrolu' nad njezinim životom

Jason Trawick navodno će se, za razliku od njezina oca, moći brinuti samo o općem dobru pjevačice, ali ne i o njezinim financijama.

Jamie Spears, kojem je pripala kontrola nad njezinim novcem i imovinom još 2008. godine kada je 30-godišnja pjevačica završila u psihijatrijskoj bolnici zbog nekoliko slomova, zatražio je od suda da osim njega i Trawicku pripadnu određena prava.

Međutim, izvor za britanski People tvrdi da će se 40-godišnji Trawick moći brinuti samo o općem dobru pjevačice, ali ne i o njezinim financijama. On može donositi odluke koje se tiču hrane koju jede, njezinu zdravlju i odjeći, a pjevačici unatoč svemu ostaje dosta slobode.

'Ovo je vrlo neobična situacija, jer u pravilu takve osobe ne stupaju u brak. Ovo bi mogao biti znak da je njihovo vjenčanje na vidiku. Vjerojatno je riječ o kompromisu između Britney, njezina oca i Trawicka. Očito je da njezin budući suprug treba imati pravo glasa kada se radi o njezinoj dobrobiti', otkrio je odvjetnik Jeffrey S. Cohen koji nije uključen u slučaj.

186444,181864,180906,179112
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više