tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+10
Pula
+17
Rijeka
+18
Zadar
+17
Split
+19
Dubrovnik
+13

OTKRIVEN MISTERIJ

Beyonce kćer nazvala prema drvetu koje je vidjela na Hvaru

Nakon što je rođena malena Blue Ivy Carter, mnogi su se pitali odakle njezinim roditeljima, Beyonce i Jay-Z-ju, inspiracija za to ime, koje su čak i zaštitili autorskim pravima, a sada je otkrivena i ta misterija

Datum objave:
6.4.2012 19:49

Zadnja izmjena:
6.4.2012 20:17

Beyonce i Jay-Z postali su roditelji na samom početku ove godine, a dio ljetnog godišnjeg odmora proveli su i na Hvaru. Upravo ondje, odmarajući se i uživajući pokraj prekrasnog mora, plaža i prirode, Beyonce i Jay-Z su došli na ideju kako nazvati svoju kćerkicu.

Naime za vrijeme jutarnje šetnje Hvarom, Beyonce odjevena u kratku suknjicu i topić koji su otkrivali trudnički trbuščić i njezin suprug Jay-Z koji se snimio cijeli događaj, naišli su na drvo koje ih je inspiriralo za kćerino ime.'Jutros dok smo šetali naišli smo na ovo predivno plavo drvo. Mislim da se zove plavi bršljan. Bit će vrlo prikladno', rekla je Beyonce i već tada odlučila o imenu svoje kćeri. Kasnije su Beyonce i njezin suprug i zaštitili to ime kako bi spriječili da itko na njemu zaradi, te samo oni imaju pravo korištenja imena Blue Ivy Carter u svrhu prodaje proizvoda.

186470,172932,176036,175163

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr