GLUMICA U STRAHU I PANICI

Biološka majka traži od Angeline da joj vrati sina

06.04.2012 u 19:24

Bionic
Reading

Angelina Jolie i Brad Pitt roditelji su šestero djece, troje biološke te troje posvojene. Sina Paxa Angelina je posvojila 2007. godine u vijetnamskom sirotištu, a sada joj se javila Paxova biološka majka koja želi vidjeti svoga sina te je slavna glumica u velikom strahu da će izgubiti skrbništvo

Prije pet godina u vijetnamskom sirotištu Angelina Jolie posvojila je sina Paxa, kojega je dva dana nakon poroda ostavila njegova biološka majka, ovisnica o drogama. Međuim, Paxova biološka majka, 34-godišnja Pham Thu Dung, nikada nije potpisala dokumente o posvojenju, već su to u njezino ime učinili njezini roditelji.

Sada, pet godina poslije, nakon liječenja od ovisnosti, Pham je odlučila vratiti Paxa nazad te posvajanje proglasiti nevažećim. Tako se uputila u agenciju za posvajanje te rekla da želi svoga sina nazad. Zbog svega toga Angelina je u velikom strahu i panici te se boji da bi se njezina najgora noćna mora mogla ostvariti.

Angelina prolazi kroz jako teško razdoblje, a Pham Thu Dung je rekla da sanja o danu kada će je Pax posjetiti te je nazvati majkom. Angelina se potpuno slomila kada je saznala da Pham želi da Paxa dovede Vijetnam kako bi je vidio. Očajna i potpuno slomljena, rekla je Bradu: 'Nemoj im dopustiti da mi oduzmu sina', piše The National Enquirer.