KOMPLICIRANO JE

Angelinin sin Maddox poludio za Jennifer Aniston

06.04.2012 u 10:59

Bionic
Reading

Američki tabloidi insistiraju na pričama o tenzijama u trokutu Pitt - Jolie - Aniston. Najnoviji članak tvrdi da je najstariji sin slavnog para zaljubljen u Jennifer te da želi svoju sobu ukrasiti njezinim posterima. Angelina, u interpretaciji tabloida, to ne može podnijeti, iako se najvjerojatnije nasmijala na sjajan obrat u kojem je njezin sin obožavatelj žene kojoj je prije osam godina otela muža

Još je u veljači magazin OK! objavio seriju napisa o pravom bermudskom trokutu Brada Pitta, Angeline Jolie i Jennifer Aniston. No jedan je članak bio posebno zanimljiv: navodno je najstariji sin para Pitt - Jolie pitao svog oca tko je Jennifer

Aniston. Brad je odgovorio da je to žena koju je nekad volio, na što je Angelina navodno eksplodirala. No slučaj Maddox - Jennifer ima i nastavak.

Desetogodišnji sin Angeline Jolie zaljubio se u glumicu Jennifer Aniston nakon što je sa svojom dadiljom nedavno gledao film 'Marley & Me', piše tabloid Enquierer. Maddox planira ukrasiti svoju spavaću sobu njezinim plakatima, što Angelinu, navodno, dovodi do ludila. Tabloid nastavlja kako Maddox nema pojma o dugogodišnjem suparništvu između njegove majke i Bradove bivše supruge te činjenici da je prije osam godina Angelina doslovce ukrala Brada iz braka s Jen.

'Maddox jednostavno voli Jenniferino slatko lice', rekao je izvor. Da bi stvari bile još neugodnije, Jennifer je pobijedila Angelinu u nedavnoj anketi časopisa koji je birao najseksi ženu svih vremena: Jen je bila prva, Angie deseta. Navodno zbog ljubomore, Angelina neće dopustiti plakate u Maddoxovoj sobi.