INDIRA:

'Botoks je najbolji tretman koji sam probala'

06.04.2012 u 09:28

Bionic
Reading

Indira se umjesto žalopojkama, nakon rastave odala poslu i tako je nastao njezin jedanaesti album. Osim o pjesmama, za Ekran je progovorila i o tome kako se nosila sa svojim osjećajima nakon kraha braka, o novom vjenčanju, slatkoj curici koju priželjkuje, botoksu…

Indira je za Ekran povjerila kako je proživljavala dvije godine otkako se rastala od supruga Narcisa Mujkića. 'Osjećala sam sve odjednom, to je bilo toliko emocija da nisam znala što i kamo s njima. Tada sam dosta radila i to me spasilo. Imala sam veliku podršku roditelja i prijatelja i puno sam pričala kako bih iz sebe izbacila sva pitanja i nedoumice. Svako rasterećenje tada je bolje nego odlazak u stan i mozganje. A razdoblje ozdravljenja još traje i najgore što možeš ponijeti iz svega toga jest silno seciranje nekog novog tko ti uđe u život i postavljanje pitanja 'što ako'. Ali nisam požalila ni zbog jedne svoje odluke, pa tako ni odluke o rastavi', bila je iskrena Indira.

Sanjari, kaže, i o novom vjenčanju. 'Veliki sam zanesenjak i romantičarka i vjerujem u ljubav. Bio bi to veliki tulum negdje na livadi u Slavoniji, s konjima riđanima i tamburašima, a budući zet s čuturicom u ruci. I trajala bi tri dana', odlučna je pjevačica.

Velika joj je želja i imati dijete, pa kaže: 'Bližim se četvrtom desetljeću, što me ponekad štrecne i na ulici se doista okrenem za djetetom u kolicima. Sve sam prošla i mislim da je vrijeme da o tome počnem razmišljati. Bit će.

Bez ustručavanje Indira je otkrila i da je probala botoks te da nema ništa protiv plastičnih operacija. Svaka je tri mjeseca na tretmanu, a na botoks je nagovorila i neke prijateljice koje su se bojale posljedica. 'To je najučinkovitiji i najbolji tretman koji sam probala. U malim dozama i oko očiju i na čelu daje odličan svjež izgled. Izgled treba održavati, ali ne pretjerivati', kazala je bez ustručavanja.