DROGA, LJUBAV I NASILJE

Blake Lively je žrtva mučenja i zlostavljanja

06.04.2012 u 09:15

Bionic
Reading

Najpoznatija je po ulozi male bogatašice Serene van der Woodsen u seriji 'Tračerica', no u novom je filmu Blake Lively daleko od lika djevojke iz visokog društva na Manhattanu. Glumi hipi curu koja je u ljubavnoj vezi s dva dilera, a koju će oteti i mučiti narko banda

U filmu 'Savages' (Divljaci) redatelja Olivera Stonea njezin će lik proći dalek put. Lively igra Ona Opheliju, djevojku koja uživa u životu na visokoj nozi budući da su njezina dva ljubavnika Ben i Chon uspješni uzgajivači marihuane, piše DailyMail.

Međutim, foršpan počinje glasom Lively u offu koja kaže: 'To što vam govorim, ne znači da sam na kraju živa.'

Ugodan život ovog trojca u Kaliforniji uništava dolazak meksičkog kartela koji želi svoje poslovanje proširiti na sjever. Kada Ben, mozak operacije kojeg tumači Aron Johnson, odluči da ne želi imati nikakve veze kartelom, mafijaši vraćaju udarac. Šefica bande Elena, koju glumi Salma Hayek, odluči udariti u njihovu najslabiju točku i otima njihovu djevojku koju muči snagator kojeg tumači Benicio del Toro.

No čini se da će se mafijašima plan obiti o glavu budući da će Ben i Kitsch, bivši marinac, pokrenuti akciju spašavanja. Pomoći će im, dostavljajući podatke o njihovim neprijateljima, šef policije kojeg glumi John Travolta.

Film se temelji na hvaljenoj knjizi autora Dona Winslowa. Ulogu Ophelije je trebala najprije glumiti Jennifer Lawrence, ali kad se ona odlučila za ulogu u 'Igrama gladi', priliku je dobila bivša djevojka Leonarda DiCaprija.

Trailer filma 'Savages'