Estrada SAMOSTALNA ŽENA

Evo zašto Karmeli Vukov Colić ne treba muškarac

Karmela Vukov Colić i Blaženka Leib progovorile su o tome kako se snalaze i organiziraju kao samohrane majke

Voditeljice Blaženka Leib i Karmela Vukov Colić zajedno rade na emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' koja slavi svoj 20. rođendan. Svima drage voditeljice progovorile su o samohranom majčinstvu u kojem se snalaze odlično te nedostaju li im muškarci u njihovim životima.

'Možda čak i lakše jer još jedna osoba u kući znači još više kompromisa, dvije struje, na više toga se mora misliti. Naravno da bi neke stvari bile lakše, ne bih morala sama mijenjati žarulje, voziti auto na servis, obavljati popravke u kući… Ali kad bolje razmislim, i uz muškarca u kući možda bih ipak sve to morala raditi sama', rekla je Gloriju Karmela Vukov Colić koja je dodala da su joj u brizi za djecu uskakali mama i tata, dok se Blaženka snalazila kako je znala.

'Kada je Ivan išao u vrtić, vozila sam ga na jutarnje dežurstvo, u šest. Sad pohađa treći razred, u školu se poveze s prijateljem Lukom iz kvarta. Isto tako, kad ne može njegova mama, ja povezem Luku i to međusobno pomaganje dobro funkcionira, bez obzira na to imate li doma logistiku. Nakon škole voli doći sa mnom na televiziju. Najveća mu je fora voziti po redakciji kolica s hrpama kazeta', dodala je.

185652,185531,185388,135579
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više