ZAVODLJIVA NA SELU

Maji Šuput pucali gumbi na traper haljini

05.04.2012 u 10:38

Bionic
Reading

Maja Šuput za potrebe spota ponovno je postala prava zavodnica

Na snimanju dueta 'Dvije lude' Maje Šuput i Mate Bulića,Maja je u maloj plavoj traper haljini na volančiće i bež šeširu mamila uzdahe. Za snimanje spota je zadužen Filip Dizdar.

Spot za ovaj singl snimljen je u prirodnom okruženju na nekoliko lokacija. Maja je svoje kadrove snimila u Konjičkom klubu na Jarunu, a Mate u idiličnom okruženju i u drvenoj kući u naselju Puska u Lonjskom polju.

Dvije individue, kako kaže mladi redatelj Filip Dizdar, odlično su se snašle u prirodnom seoskom okruženju te vrhunski odradile glumački dio ovog spota koji će svjetlo dana ugledati za dva tjedna.

Ovo je prva suradnja Maje i Mate, koja je započela na poziv Branimira Mihaljevića koji je napravio aranžman za pjesmu, čiji su autori Marko Perković Thompson koji je napisao glazbu i Antonija Šola koja potpisuje stihove.

Maja večeras odlazi na dvotjednu turneju po Australiji. Prvi nastup održat će u nedjelju na sam Uskrs, u Hrvatskom klubu kralj Tomislav u Sydneyju, a odmah po povratku očekuju je već unaprijed dogovoreni nastupi i snimanje još jednog spota za novi samostalni singl 'Dobra djevojka', kojim će nastupiti na festivalu CMC u Vodicama.