OTPJEVAO JE 'BIŽUTERIJU'

Goran Bare otkrio da zapravo obožava Jelenu Rozgu

04.04.2012 u 13:01

Bionic
Reading

Bare se na svoj način ispričao Jeleni Rozgi te je premijera nazvao folerom

Goran Bare, gostujući u Jutarnjem šouu Antene Zagreb, kako bi dokazao svoje obožavanje Jelene Rozge, zapjevušio je i 'Bižuteriju'.

'Ja Jelenu Rozgu obožavam! I eto, ja ne se*** po njoj. Obožavam je! Naročito onu njenu pjesmu Bižuterija', rekao je danas Bare u eter.

Bare je na Antenu došao najaviti prvi u nizu koncerata Antenaplugged: Porin Acoustic koji će se održati 12. travnja, a na kojem će mu se pridružiti Neno Belan i Gustafi. Na repertoaru ipak neće biti 'Bižuterije', ali će zato u intimnom okruženju kluba Sax dobitnici Porina u rock kategoriji izvoditi akustične verzije svojih najvećih hitova.

S nominacijama u čak 12 kategorija Bare je ove godine favorit, no tako se ne osjeća: 'Ja bih prije rekao da sam apsolutni gubitnik. Zato što neću dobiti nijedan Porin!'

Barbaru Kolar zanimalo je što Bare kao deklarirani ljevičar i simpatizer predsjednika Josipovića misli o premijeru Milanoviću. Jadranku Kosor svojedobno je nazvao tukom, a danas se sličnim rječnikom obrušio na aktualnog premijera: 'Ako je ona tuka, onda je on, recimo, ćuran. Svi su oni iz iste porodice peradi! Zoran Milanović se predstavlja kao tipus koji je, ono, s ceste pa on govori kao što govore mladi, iako je mator! Uglavnom, ne sviđa mi se tipus. Upoznao sam ga i gledao sam kroz njega. Mislim, toliko je proziran da sam gledao kroz njega. Mrzim folere', dodao je.

Bare uskoro počinje voditi i novi show na televiziji CMC, a za sebe kao voditelja kaže da je: 'Odvratan!' U tome je, tvrdi, draž. 'Važno da se ljudi zabavljaju', zaključio je.