tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+7
Pula
+6
Rijeka
+12
Zadar
+6
Split
+10
Dubrovnik
+11

JENNIFER ANISTON

Osjećam se starom uz mlađahne kolegice

U intervjuu za InStyle Jennifer Aniston rekla je da osjeća godine tek u susretu s mlađim kolegicama

Datum objave:
4.4.2012 12:23

Zadnja izmjena:
4.4.2012 15:47

'Znate kad se osjećam starom? Kad vidim dvadesetogodišnje djevojke na setu i pomislim si: nismo li mi vršnjakinje? Tada shvatim da nikako nismo', rekla je 43-godišnja Jennifer Aniston za InStyle, nastavivši: 'Ili kad mi ponude ulogu majke 17-godišnjaka. Tada pomislim kako nisam dovoljno stara da bih imala 17-godišnje dijete, no onda krenem zbrajati i zaključim da ipak jesam'.

Promatračima Jennifer ne izgleda nimalo staro, s čime se i ona sama slaže. 'Ne osjećam svoje godine. Dapače, svakodnevno se osjećam mlado.'

Njenom mlađahnom izgledu djelomično kumuje i ljubavna sreća s Justinom Therouxom, kojeg je upoznala na snimanju filma 'Wanderlust'. 'Bilo je to jedno od najidiličnijih filmskih iskustava dosad. Proveli smo tri mjeseca zajedno na jezeru, smijući se cijelo vrijeme. U ta tri mjeseca postali smo vrlo bliski.'

Koliko je taj osjećaj Jennifer uspjela prenijeti na film, pogledajte u traileru:

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr