tportal.hr

Zagreb
+2
Osijek
+2
Pula
+5
Rijeka
+5
Zadar
+5
Split
+10
Dubrovnik
+9

LIJEPA MAMA

Severina je već vratila besprijekornu liniju

Uz pomoć osobne trenerice Severina se vratila na svoju idealnu težinu

Datum objave:
4.4.2012 11:15

Zadnja izmjena:
4.4.2012 12:48

Severina Vučković vratila je svoju staru liniju, što nije bilo osobito teško jer je zgodna pjevačica navodno vježbala i tijekom trudnoće.

Inače, Severina se jako veselila naslovima da je seksi trudnica, a otkako je rodila, vratila se intenzivnijim treninzima.

'Istina je da pazim na prehranu. Milan ima puno literature o feng shui načinu života pa je i ja detaljno proučavam da bih dovela tijelo u formu', rekla je prije poroda Severina Vučković za srpski Svet.

Severina je vježbala i tijekom trudnoće na lopti za pilates, a upravo je ona poklonila lopte ostalim trudnicama u bolnici u Splitu.

Nakon rođenja malog Aleksandra navodno je nastavila intenzivno vježbati s trenericom iz Splita te je s njom redovito radila vježbe snage.

Oni koji su je vidjeli tvrde da se vratila na svoju staru težinu, a u tome joj je pomogla privatna trenerica u koju Severina ima najviše povjerenja.

186060,185660,185229,183758

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr