Estrada MARTINA VRBOS:

'Takvi životni uvjeti izvlače najgore u ljudima'

Glazbenica Martina Vrbos s Kostarike se vratila mršavija i tamnije puti. Kako kaže, reality show joj je u mnogočemu pružio razne izazove, ali i izvukao ono najgore u ljudima

'Kad sam se vratila s Kostarike, najprije sam se toliko najela da sam nakon toga skoro pala u nesvijest. Potom sam sa svojim prijateljem Jurjem Zigmanom tulumarila po zagrebačkim klubovima i našla se sa svim dragim ljudima koje nisam vidjela dok sam bila u izolaciji', rekla je 28-godišnja Martina Vrbos za magazin Extra.

Glazbenica je zajedno s ostalim sudionicima provela 40 dana živeći u divljini u sklopu reality showa 'Survivor'. Premda je u početku imala negativan stav prema tome, shvatila je da joj je ovo bilo veliko životno iskustvo i nimalo ne žali.

184360,185324,185009,184941

'Iako sam izgubila trinaest kilograma, iznenađujuće dobro sam podnosila glad. To je vjerojatno zbog toga što sam pola života provela na različitim dijetama, a i u Kostariku sam došla dobro pofutrana', rekla je za Extru.

Najteže joj je palo spavanje na otvorenom, kao i međuljudski odnosi, jer takvi životni uvjeti izvlače na površinu ono najgore iz ljudi: 'Događale su se male svađe među ekipom, ali ipak tome ne bih pridavala prevelik značaj. Neki sudionici su imali problem jer nisu shvaćali da je bit u tome da se igra za pleme, a ne za sebe.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više